Kundecases

Nordea - Qlik project

Qlik installation – Evaulering Robert Rasmussen Robert har meget kort varsel blevet…

Fujitsu (2014)

• Senior Prince2 projektleder med ansvar for udarbejdelse af udrulningsstrategi,…

Nordea 2015-

• Teknisk Infrastruktur Projektleder med ansvar for ny netværk og fibernet udrulning,…

Nordea 2015-

Teknisk Infrastruktur Projektleder med ansvar for ny netværk og fibernet udrulning, samt erstatte alt WAN-udstyr på alle 394 afdelinger inkl. ATM Pengeautomater i Danmark og 216 kontorer Sverige. Koordinering af hjemtagning og styring af anlægsbyggeri for Tele udbydere ifm. fibernets kabling. Contract Management og forhandling leverandør kontrakter i Danmark og Sverige. Leverandørstyring herunder Procurement Management af nye hardware ordrer. Ansvarlig for oprettelse af IPC (Incident, Problem og Change) og indkøbsprocesser og sikre Service Transition processen, samt Asset Tagging og Configuration Management standard indføres og efterfølges i Remedy. Primær ansvarlig for Remedy Change Management og ansvarlig for at oprette og styre Test Management for både routerudskiftning og efterfølgende switch installation.

Projektleder på Nordea Web CMS (Content Management System) projekt vedr. opgradering og backup af Nordea .NET hjemmeside i DMZ zone og i blå zone. Ansvarlig for infrastruktur opsætning af Dual farming med Data Guard for 2 hovedcentre i Microsoft VMWare. Indkøb og opsætning af virtuelle servere og styring af proces efter PMI principper. VM-vare Microsoft CRM

• Infrastruktur projektleder på MARS Migrationsprojekt for opgradering og flytning af Capital Markets Var Risk Calculator system. Indkøb af dedikeret Oracle og Sun Solaris Unix løsning til sikring af forretningskritisk rapporteringssystem. Projekt etableret på en Sharepoint platform med fokus på Prince2 proces forløb og Nordeas PM4U projektmodel.

• Projektleder på SEPA Direct Debit med ansvar for agil udvikling og implementering af applikationen på tværs af Nordea. GAP-Analyse, SDD og koordinering af forretningsbehov for Wholesale Banking, Asset Management og Retail Banking.

Mere i denne kategori: « Nordea - Qlik project